English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

23.12.09

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποκλειστικά στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm!


Με ένα ΚΟΛΑΖ έρχεται o Μιχάλης Χατζηγιάννης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm για να αποχαιρετήσουν παρέα με τον Θέμη Γεωργαντά το 2009. Ο δημοφιλέστερος έλληνας καλλιτέχνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και τους πολλαπλά πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό του, συναντά τον Θέμη Γεωργαντά στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, την Πέμπτη 31/12 στις 8 το βράδυ, σε ένα μοναδικό εορταστικό show.

Αυτό το ρεβεγιόν έχει τα πάντα! Αναμνήσεις, ευχές, δώρα και όλα τα αγαπημένα τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Τραγούδια που αντέξανε στον χρόνο, έρχονται και πάλι στο ραδιόφωνό σου μέσα από την μοναδική του ερμηνεία και τη φρεσκάδα μιας νέας εκτέλεσης.

Γεμίστε τα ποτήρια σας με σαμπάνια, κάντε μια ευχή και ακολουθείστε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε μια μουσική διαδρομή στα ωραιότερα τραγούδια που πρωτοερμηνεύτηκαν από μεγάλες φωνές, μετρώντας αντίστροφα τον χρόνο λίγο πριν τον ερχομό του 2010.

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς συντονιστείτε στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm και γιορτάστε τη νέα χρονιά με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη νέα του δισκογραφική δουλειά που πραγματικά ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Λατρεύουμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Ό,τι αφορά τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη, βρίσκεται εδώ!