English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

27.6.10

Πως ήρθε στην ζωή σας;




Μιχάλης Χατζηγιάννης: Πως μπήκε στην ζωή σας; Με ποιο τραγούδι τον γνωρίσατε;




Στείλτε μας τις απαντήσεις σας σε σχόλια ακριβώς κάτω από την ανάρτηση στο blog ή σε σχόλια κάτω από τον συγκεκριμένο σύνδεσμο στο facebook!

3 σχόλια:

Με μια συναυλία που με τραβούσαν να πάω. Όχι ότι δεν μου άρεσε, απλά δεν τον άκουγα! Πήγα στην συναυλία. Καθόμουν στις κερκίδες. Από τότε κόλλησα. τρελάθηκα. Μπορεί να μην ήξερα τα τραγούδια αλλά η επόμενη μέρα με βρήκε με όλη την δισκογραφία του!!!! Μιχάλη ζούμε για να σ'ακούμε! Από τότε δεν χάνω την πρώτη θέση σε κάθε συναυλία!

Εγώ πάλι το καλοκαίρι που κυκλοφόρησε το "Δε φεύγω" σε βιντεοκλιπ το έβλεπα όλη την ώρα και όταν πήγα για διακοπές έμαθα ότι κάνει συναυλία εκεί. Οπότε αποφάσισα να πάω παρόλο που δεν ήξερα και πολλά από τα τραγούδια του. Τελικά βέβαια ανακάλυψα ότι ήξερα πολύ περισσότερα από ότι νόμιζα... Από τότε έχω πραγματικά κολλήσει μαζί του και όποτε παίζει συναυλία κάπου κοντά δεν διστάζω να πάω τρέχοντας... :-)

Ο Μιχάλης μπήκε στην ζωή μου από ένα CD που μου έγραψε ο αδερφός μου (κι αυτός Μιχάλης). Ήταν δώρο για τα γενέθλια μου. Αυτό το CD περιείχε διάφορα τραγούδια και μέσα σε αυτά μερικά του Μιχάλη. Αυτό που λάτρεψα εγώ ήταν το "Πιο πολύ". Όσο μεγάλωνα τόσο πιο πολύ ήθελα να ακούω αυτό τον τραγουδιστή με τα θεσπέσια τραγούδια του. Και τώρα πια δεν χάνω δίσκο του, αλλά και ούτε συναυλία του, όποτε τύχει και βρίσκεται εδώ κοντά.

Δημοσίευση σχολίου

Λατρεύουμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Ό,τι αφορά τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη, βρίσκεται εδώ!