English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

13.6.10

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τα MAD Video Music Awards 2010 by Vodafone!








1 μέρα απέμεινε μέχρι τη φετινή τελετή απονομής των MAD VMA 2010 by Vodafone!

Που


Φέτος αλλάξαμε χώρο για να μπορέσουν να έρθουν όλοι να παρακολουθήσουν το υπερθέαμα από κοντά! Στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο η πρόσβαση για όσους δεν έχουν αυτοκίνητο πραγματοποιείται με τραμ ή λεωφορείο.



Πότε

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου θα συγκεντρωθούμε από νωρίς το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do, αφού στις17:00θα ξεκινήσει το VMA Preshowμε live από τους Staventoκαι τους Ska Bangies feat. Rous! Η είσοδος στο VMA Preshow θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους, προσφέροντας red carpet experience και special activities & happenings! Λεπτομέρειες εδώ

Στη συνέχεια θα ξεκινήσει τοmain eventμε την ανακοίνωση των νικητών στις διάφορες κατηγορίες, την απονομή και φυσικά, special live εμφανίσεις!


Πότε

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου θα συγκεντρωθούμε από νωρίς το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do, αφού στις17:00θα ξεκινήσει το

VMA Preshow με live από τους Stavento και τους Ska Bangies feat. Rous! Η είσοδος στο VMA Preshow θα είναι
ΔΩΡΕΑΝ για όλους, προσφέροντας red carpet experience και special activities & happenings! Λεπτομέρειες εδώ
Στη συνέχεια θα ξεκινήσει το main event με την ανακοίνωση των νικητών στις διάφορες κατηγορίες, την απονομή και φυσικά, special live εμφανίσεις!



Εισιτήρια

Τα εισιτήρια για καθήμενους (απλά και premium) έχουν εξαντληθεί, ωστόσο υπάρχουν ακόμα εισιτήρια για την Αρένα. Η προπώληση γίνεται από τα καταστήματα VodafoneκαιMetropolis και online από τηνticketone.gr. Τιμές και πλάνο θέσεων εδώ. Όσοι έχουν κλείσει εισιτήρια (ή έχουν κερδίσει εισιτήρια μέσα από διαγωνισμούς) αλλά δεν τα έχουν παραλάβει, μπορούν να τα παραλάβουν από τα ταμεία ticket one στο Tae Kwon Do από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου στις 10:00 και έπειτα.

Ψηφορία - αποτελέσματα

Η online ψηφοφορία για τα MAD Video Music Awards 2010 by Vodafone κλείνει τηΔευτέρα 14 Ιουνίου στις 09:00. Τα αποτελέσματα συμψηφίζονται με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας μέσω SMS αλλά και μέσω ψηφοδελτίων και τα ονόματα των νικητών διαφυλλάσσονται σαν επτασφράγιστο μυστικό μέχρι την ώρα της live ανακοίνωσης στην τελετή απονομής! Η λίστα με τους φετινούς υποψήφιους εδώ.

Live αναμετάδοση

Η πρώτη τηλεοπτική προβολή των MAD Video Music Awards 2010 θα γίνει στονAlpha λίγες μέρες μετά το event (η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα), ωστόσο όσοι μείνουν σπίτι τη Δευτέρα 14 Ιουνίου δεν θα μείνουν παραπονεμένοι!


  • To Mad Radio 106,2 θα μεταφέρειαποκλειστικάστους ακροατές του λεπτό προς λεπτόόλα όσα θα συμβούν στα φετινά βραβεία, με ζωντανή αναμετάδοσηαπό το pre show, το red carpet και φυσικά ολόκληρο το show της απονομής!

  • To Mad TVθα έχειΜΑD VMA Marathon από τις 15:00 το μεσημέρι μέχρι και το τέλος της μεγάλης βραδιάς με ζωντανές συνδέσεις με το VMA preshow, τo red carpet αλλά και το backstage!

  • Τέλος online, τόσο το Preshow όσο και το main event θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω live streaming στοwww.videomusicawards.gr, τοvodafone.grκαι το Facebook. Η ομάδα web του MAD TV θα φροντίσει να σας κρατά διαρκώς ενήμερους για το τι συμβαίνει στο red carpet, τη σκηνή των VMA αλλά και backstage μέσα από το Facebook, τοTwitterκαι το www.videomusicawards.gr.Έτσι θα μπορέσετε να μάθετε in real time ποιοί βγήκαν νικητές, ποιοί τραγούδησαν live και να δείτε φωτογραφίες από τις αφίξεις διασήμων στο κόκκινο χαλί, τo backstage και το show!



MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2010 by VODAFONE!
ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ TAE KWON DOTWET. PO$T. TA6.
GEN3RAT1ON MAD










Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do

Η πρόσβαση στο χώρο του Tae Kwon Do πραγματοποιείται:
  1. Με τραμ
    Αποβίβαση στη στάση Δέλτα Φαλήρου (ακριβώς στην πεζογέφυρα και κατευθύνεστε προς την απόληξή της). Κόκκινη γραμμή (Νο 4) Σύνταγμα-ΣΕΦ & Μπλε γραμμή (Νο3) Βούλα-ΣΕΦ.
  2. Με λεωφορείο
    Τα λεωφορία λεωφορεία εξυπηρετούν μετεπιβίβαση από το σταθμό ΗΣΑΠ Νέου Φαλήρου. Αποβίβαση στη στάση Αγία Σκέπη.
    1. 130 Πειραιάς-Ν. Σμύρνη.
    2. A1 Πειραιάς-Βούλα.
    3. Β1 Πειραιάς-Άνω Γλυφάδα.
    4. 101 Πειραιάς-Άλιμος-Ελληνικό.
    5. 217 Πειραιάς-Αγ. Δημήτριος (σταθμός metro Δάφνης).
  3. Με τα πόδια ή με ποδήλατο διασχίζοντας την πεζογέφυρα από την είσοδο της στη Λεωφόρο Συγγρού (απέναντι από το Ευγενίδειο ίδρυμα).
  4. Με ταξί.
    1. Από Θησέως στρίβετε αριστερά στην παλαιά Ποσειδώνος συνεχίζετε ευθεία και στο φανάρι της δεύτερης αερογέφυρας (Πεζογέφυρα-Εσπλανάδας) στρίβετε δεξιά, προκειμένου να βγείτε στον παράδρομο όπου και αποβιβάζεστε.
    2. Από Λεωφόρο Συγγρού. Στο τέλος της Συγγρού ακολουθείτε την έξοδο για Γλυφάδα. Παραμένετε στη δεξιά λωρίδα και πριν το πρώτο φανάρι, παίρνετε την έξοδο (δεξιά) προς Καλλιθέα-Πειραιά (παλαιά Ποσειδώνος), κάνοντας αναστροφή. Στη συνέχεια στρίβετε αριστερά στο πρώτο φανάρι (περίπου στα 100 μέτρα), ακολουθώντας την πινακίδα προς Κλειστό Γυμναστήριο, προκειμένου να εισέλθετε στην είσοδο του πάρκινγκ του γηπέδου Tae Kwon Do (απέναντι από τα Village Cinemas).
  5. Με Ι.Χ., η παραπάνω διαδρομή. Parking (α) εντός του πάρκινγκ.


πηγή δημοσίευσης: www.videomusicawards.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Λατρεύουμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Ό,τι αφορά τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη, βρίσκεται εδώ!