English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

20.8.10

Η ακύρωση της συναυλίας.... και οι αντιδράσεις!

Πήγαν την Τετάρτη το βράδυ που λέτε οι θαυμαστές του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Κερατέα για να παρακολουθήσουν την προγραμματισμένη συναυλία του, αλλά ο Μιχάλης πουθενά!!!!
Αμέσως ανησύχησαν. Βρε τι συνέβη με τον τραγουδιστή, αναρωτιόνταν και κανείς υπεύθυνος δεν βρέθηκε για να τους δώσει μια απάντηση. Το μόνο που τους είπαν είναι ότι η συναυλία αναβάλλεται για λόγους υγείας.
Όχι μην ανησυχείτε, ο Μιχάλης χαίρει άκρας υγείας, όμως δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για δύο μέλη του συγκροτήματός του που δυστυχώς έπαθαν τροφική δηλητηρίαση.
Όπως ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι του τραγουδιστή, τα δύο μέλη του συγκροτήματος την προηγούμενη μέρα, γυρνώντας από συναυλία στην Εύβοια, σταμάτησαν να φάνε κάτι στο δρόμο.
Αυτό το… κάτι όμως ήταν αμφιβόλου ποιότητας και βρέθηκαν και οι δύο με κοιλόπονο και εμετούς. Προσπάθησαν μέχρι τελευταία στιγμή μήπως και τελικά η συναυλία δεν αναβληθεί, όμως το μεσημέρι τελικά ανακοίνωσαν στους διοργανωτές ότι δεν θα καταφέρουν να είναι στην Κερατέα.
Οι διοργανωτές πάντως μάλλον δεν θεώρησαν και πολύ σημαντικό να ενημερώσουν τους θαυμαστές του τραγουδιστή με αποτέλεσμα εκείνοι όταν έφτασαν στο στάδιο να φάνε μεγάλο… ξενέρωμα!!!!
Anyway, μπορεί να μην έγινε την Τετάρτη η συναυλία, όμως ο Μιχάλης δεν θα αφήσει παραπονεμένους τους θαυμαστές του. Έτσι τη Δευτέρα 23 του μήνα θα τους περιμένει στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα.
Ααααα, και από εδώ και πέρα, ταπεράκια παιδιά!!!!! Να γλιτώσετε και τις κακοτοπιές!




Πηγή δημοσίευσης: star.gr - exothemapameskiatho.gr


Βέβαια και άλλες συναυλίες αναβλήθηκαν αλλά τέτοιο πράγμα δεν έγινε... Τι να πεις...

4 σχόλια:

Καλά πάνε καλά; Τι λένε μωρέ; Εμείς γιατί ενημερωθήκαμε ωραιότατα; Κατανόηση δείχνει ο κόσμος... όχι τον κακό του εαυτό... Δεν έγινε και τίποτα... 3 μέρες ακόμα... Η Θεσσαλονίκη τι να πει που περιμένει 2 μήνες;; Συνέλθετεεεεεεεεε ρεεεεεεεεεεεεεεε

Pes ta re kopela mou / agori mou....
Ton fagane ton an8rwpo.... An8rwpoi einai kai oxi robot!!!!!! Eleos dld... ofeilan na enhmerw8oun... Oi an8rwpoi tou mx mexri kai me ntountouka vghkan e3w... mhpws kalutera autoi na pane se giatro? Ta autakia toys den akoune kala!!!!!!!!!!

Etc Etc... +fonw me tc apopanw!

Αχ δεν παμε καλαααααααα..... Μιχαλη εμεις μαζι σου!!! Γεραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Λατρεύουμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Ό,τι αφορά τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη, βρίσκεται εδώ!