English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

14.12.10

Tι είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στον love radio 97.5



Στο studio του Love Radio 97,5 βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο τραγουδιστής έφτασε στο ραδιοφωνικό σταθμό φανερά ανανεωμένος και ευδιάθετος και αφού χαιρέτησε τους δεκάδες θαυμαστές του που είχαν σπεύσει στο studio για να τον δουν από κοντά ξεκίνησε την αποκλειστική συνέντευξη στον διευθυντή του σταθμού Τάσο Τρύφωνος και τη Μαργαρίτα Δρούτσα. 

Ο Τάσος Τρύφωνος σχολίασε τον καινούριο του δίσκο λέγοντας πως θεωρεί πως είναι πιο συναισθηματικός από τους προηγούμενος. Ο τραγουδιστής επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Τάσου λέγοντας: «Κάθε δίσκος αποτυπώνει αυτά που νιώθει ο καλλιτέχνης την στιγμή που τον δημιουργεί κι αν κάποιος νιώθει και αισθανθεί πολλά από αυτόν τον δίσκο τότε σίγουρα και ο καλλιτέχνης έχει νιώσει τα ίδια. Οπότε ναι είναι ένας συναισθηματικός δίσκος. Σε μία πολύ έντονη και συναισθηματική περίοδο της ζωής μου».

Τη σκυτάλη πήρε η Μαργαρίτα Δρούτσα ρωτώντας τον αν και για τον ίδιο ήταν ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι- δανειζόμενη την ατάκα που είχε πει η Ζέτα Μακρυπούλια στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν λίγο καιρό στον ραδιοφωνικό δίδυμο. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης χωρίς δεύτερη σκέψη απάντησε: «Ναι ήταν ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι με πάρα πολλές εκπλήξεις απροσδόκητες και ανέλπιστες. Το χάρηκα πάρα πολύ και συνεχίζω να το χαίρομαι». 

Όπως ήταν αναμενόμενο η επόμενη ερώτηση ήταν αν είναι ερωτευμένος. «Νομίζω αυτό αποτυπώνεται στο πρόσωπο ενός ανθρώπου. Όποτε αν με κοιτάξετε μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Ελπίζω εύχομαι και επιθυμώ να είμαι κάτι παραπάνω από ερωτευμένος γιατί μπορεί καμιά φορά να είναι κάτι βιαστικό και εφήμερο, οπότε θέλω να πιστεύω πως είμαι κάτι παραπάνω από ερωτευμένος», είπε ο τραγουδιστής. 

Η κουβέντα συνεχίστηκε με την ερώτηση της Μαργαρίτα για το αν είναι ερωτευμένος με μάτια μπλε όπως λεει και το τραγούδι του. Η απάντησε ήταν σαφής: «Το τραγούδι προφανώς προηγήθηκε όλων όσων είχαν προκύψει όπότε μπορείς να πεις πως είναι ένα συμβολικό τραγούδι που προεξόφλησε και την συνέχεια της ζωής μου. Ήταν προφητικό το τραγούδι». «Υπήρχε μία Μούσα για αυτό το δίσκο;» ρώτησε ο Τάσος που είναι και παιδικός φίλος του καλλιτέχνη για να εισπράξει την αναπάντεχη απάντηση. «Μην λέμε υπήρχε. Υπάρχει είναι το σωστό». 

Στη συνέχεια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συνέχισε τις δηλώσεις με ιδιαίτερη άνεση απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το γάμο: « Είμαι έτοιμος να κάνω πιο ώριμα και κατασταλαγμένα βήματα στην προσωπική μου ζωή. Αυτή η εξελικτική πορεία στην προσωπική μου ζωή στόχο έχει και κάτι παραπάνω απ΄ αυτό που έχω ζήσει μέχρι σήμερα». Σε ερώτηση της Μαργαρίτας αν μέσα στα επόμενα ένα ή δύο χρόνια μπορούμε να περιμένουμε ένα γάμο απ΄το Μιχάλη Χατζηγιάννη ο ίδιος απάντησε αμέσως « Πολύ πιθανόν». Συνεχίζοντας είπε: « Καλός είναι ο γάμος και η συνεύρεση δύο ανθρώπων αλλά πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες προυποθέσεις και στέρεο έδαφος» συμπλήρωσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Σε ερώτηση του Τάσου στο τι ζητάει από μια γυναίκα για να προχωρήσει σε γάμο μαζί της απάντησε με νόημα: « Έχω μια ολοκληρωμένη περιγραφή και εικόνα στο μυαλό μου αλλά λέω να μην την κάνω επειδή θα είναι πολύ στοχευμένο. (γέλια). Δεν ξέρεις ότι υπάρχει η ιδανική γυναίκα μέχρι να την βρεις. Όταν την βρεις το βλέπεις μπροστά σου».

«Η δέσμευση που δεν φαντάζει δέσμευση και δεν σε κάνει να νιώθεις εγκλωβισμένος είναι μια ωραία συνθήκη. Αν το καταφέρεις είναι ιδανικό για να το κρατήσεις και δια βίου» συμπλήρωσε με νόημα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στον πιο ερωτικό σταθμό, το Love Radio 97,5. «Θα το έκανες το μεγάλο βήμα ακόμα και σε μια σχέση που μετράει ήδη μόνο έξι μήνες;» ρώτησε η Μαργαρίτα Δρούτσα τον Μιχάλη. «Ναι, θα το έκανα» απάντησε ο super star και αφιέρωσε στο «πρόσωπο της ζωής του» «Το καλοκαίρι μου». Το τραγούδι που τους ένωσε.

Πηγή: loveradio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Λατρεύουμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Ό,τι αφορά τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη, βρίσκεται εδώ!