English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

20.9.11

Μιχάλης Χατζηγιάννης: θεωρεί την Ζέτα βασίλισσα του prime time και δεν την αφήνει να κάνει πρωινό!

Δεν θα είναι τελικά η όμορφη Ζέτα Μακρυπούλια ούτε στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, ούτε οικοδέσποινα του «Πρωινού καφέ». Η τελευταία προσπάθεια που έγινε από το κανάλι του Αμαρουσίου προκειμένου να τη δελεάσουν και να πει το «ναι» έπεσε στο κενό. Ο λόγος; 

Η παρουσιάστρια είναι έτοιμη για να γίνει μανούλα, σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού. Η πρόταση για το πρωινό του ΑΝΤ1 δεν άφησε ασυγκίνητη την ηθοποιό-παρουσιάστρια, μιας και το χρηματικό ποσό που της προτάθηκε ήταν ιδιαίτερα υψηλό για τα δεδομένα της εποχής. Όλοι όμως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, που δεν είναι άλλος από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Εδώ και μήνες ο τραγουδιστής έχει δηλώσει έτοιμος να κάνει τη δική του οικογένεια. Όταν λοιπόν η Ζέτα συζήτησε μαζί του το θέμα του πρωινού, ο Μιχάλης ήταν κάθετος. Εξήγησε στην αγαπημένη του πως αφού είναι έτοιμοι να κάνουν οικογένεια, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβει τη συγκεκριμένη ζώνη. Ένα άλλο επιχείρημα του αγαπημένου της ήταν πως σε ένα τηλεοπτικό τοπίο που θυμίζει κινούμενη άμμο η Ζέτα δεν έχει κανένα λόγο να εκτεθεί και να φθαρεί στην πρωινή ζώνη, όταν με την παρουσίαση του «Dancing with the stars» θεωρείται ήδη «βασίλισσα της prime time». 

Η παρουσιάστρια-ηθοποιός δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό το κατά κάποιον τρόπο «τελεσίγραφο» του αγαπημένου της.

Πηγή: gossip-tv.gr