English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

15.11.11

Μ.Χατζηγιάννης: Έκανε πρόταση γάμου στην Ζέτα;


Με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες η Ζέτα Μακρυπούλια, κάτι που επιβεβαιώνει τις φήμες που ήθελαν τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη να της έχει κάνει πρόταση γάμου.

Όπως αποκάλυψε το κυπριακό περιοδικό Beautiful people, το οποίο μάλιστα είχε μιλήσει και πρώτο για το ειδύλλιο του λαμπερού ζευγαριού, η Ζέτα δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς το δαχτυλίδι, με το οποίο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φαίνεται ότι της έχει ζητήσει εδώ και καιρό να επισημοποιήσουν την σχέση τους.

Τα προηγούμενα δύο χρόνια, η Ζέτα φόρεσε αρκετές φορές μονόπετρα δαχτυλίδια στο Dancing with the Stars, τα οποία και συζητήθηκαν πολύ. Ομως, αυτό το δαχτυλίδι, (το οποίο είναι ευδιάκριτο στις φωτογραφίες του εντύπου), όχι μόνο είναι πολύ διαφορετικό, αλλά η ίδια το φοράει συνέχεια, σε άκρως προσωπικές στιγμές, ακόμη και στις δημόσιες εμφανίσεις της με τον σύντροφο της ζωής της.

Όπως δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη που αναμετέδωσε την πληροφορία του περιοδικού, και μετά από συνομιλία που είχε με Κύπριο δημοσιογράφο, η Ζέτα φορά συνεχώς το μονόπετρο, απλώς κατά διαστήματα το γυρίζει προς τα μέσα ούτως ώστε να μην φαίνεται η πέτρα. Σε κάθε περίπτωση πάντως το δαχτυλίδι δεν περνά απαρατήρητο. Όπως ούτε και ο έρωτας του ίδιου του ζευγαριού, το οποίο είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Αύριο θα δούμε το ζευγάρι για πρώτη φορά να συνεργάζεται καθώς ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, θα βρεθεί ως guest star, για να ανάψει τα λαμπάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου σε γνωστό εμπορικό κέντρο, ενώ η Ζέτα θα είναι η παρουσιάστρια της εκδήλωσης...

Αναδημοσίευση από: news-piper.blogspot.com