English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

9.12.11

Video clip: Θάρρος ή αλήθεια - backstage!


Τα ξημερώματα της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του νέου video clip του Μιχάλη Χατζηγιάννη για το τραγούδι «Θάρρος ή Αλήθεια», το οποίο βασίζεται σε μια πρωτότυπη ιδέα που δεν έχει ξαναγίνει: Δύο κορυφαίοι Έλληνες σκηνοθέτες, η ομάδα White Room και ο Κωνσταντίνος Ρήγος, κλήθηκαν να ενώσουν ο καθένας τη δική του ξεχωριστή και πολύ αναγνωρίσιμη αισθητική με την αγαπημένη φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη, υπηρετώντας ένα κοινό σενάριο με δύο όψεις.

Τα γυρίσματα, που έγιναν στο ξενοδοχείο Athens Park στο Πεδίο του Άρεως κράτησαν δύο ολόκληρες μέρες (από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου), καθώς την πρώτη μέρα έκαναν γύρισμα οι White Room και τη δεύτερη ο Κωνσταντίνος Ρήγος, πριν συναντηθούν στο μοντάζ που θα ενώσει τις δύο διαφορετικές εκδοχές μεταξύ τους.

Το κεντρικό concept έχει να κάνει με το δίλημμα Θάρρος ή Αλήθεια και ο κάθε σκηνοθέτης ανέλαβε στο χρόνο που διέθετε να οπτικοποιήσει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο το πώς αντιλαμβάνεται τις δύο αυτές έννοιες.

Το τραγούδι «Θάρρος ή Αλήθεια» είναι το πρώτο single από το ολοκαίνουργιο άλμπουμ του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τον ίδιο τίτλο, που κυκλοφορεί από την Universal Music.


Aναδημοσίευση από: http://www.inthevip.gr