English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

7.5.12

Tρυφερές στιγμές στην Αμερική

Ακολούθησε τον σύντροφό της στην Αμερική, όπου ο τραγουδιστής θα δώσει συναυλίες, και οι δυο τους ζουν -φανερά πλέον- τον έρωτά τους!


Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν λείπει λεπτό από το πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Έτσι τώρα, που ο τραγουδιστής ετοιμάζει live εμφανίσεις στην Αμερική, η παρουσιάστρια -που αυτόν τον καιρό δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις- τον ακολούθησε! Οι δυο επώνυμοι συνδύασαν δουλειά και διακοπές και όταν ο Χατζηγιάννης δεν είχε πρόβες, έπαιρνε την αγαπημένη του και πέρναγαν μαζί πολλές ώρες κάνοντας βόλτες και βλέποντας τα αξιοθέατα! Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι, τέτοιο καιρό, οι δυο επώνυμοι έπαιζαν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, προκειμένου να μην τους απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός μαζί, ενώ τώρα, ο ίδιος ο τραγουδιστής «σήκωσε» στον λογαριασμό του στο Facebook φωτογραφίες από τις τρυφερές διακοπές τους στην Αμερική.

Αναδημοσίευση από gossip-tv.gr

3 σχόλια:

mixalis xatzigiannis 4 ever by xristinaki

mixali zoume gia na se akoume gi auto panta na sintheteis kai na tragoudas toso omorfa tragoudia gia na mas kaneis xaroumenous by xristinaki mixali se latrevoume

Δημοσίευση σχολίου

Λατρεύουμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Ό,τι αφορά τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη, βρίσκεται εδώ!