English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

12.11.12

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο νέο κατάστημα Superdry

Το απόγευμα της Παρασκευής επισκεφτήκαμε το πρώτο κατάστημα Superdry στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο The Mall Athens. O Dj Bad Spencer (γνωστός και από τα γκερίλα πάρτι 'Yes it does Sure it does") μας υποδέχτηκε με ξεσηκωτικές μουσικές για να ανακαλύψουμε το χώρο και βέβαια να δοκιμάσουμε τα κομμάτια της νέας χειμερινής συλλογής.

Το κατάστημα ξεχωρίζει για το εκπληκτικό design με λονδρέζικη υπογραφή. Θα εντυπωσιαστείς από τον πολυέλαιο που είναι φτιαγμένος από βαζάκια αλλά και όλες τις ξύλινες επιφάνειες που δίνουν ένα industrial feeling στο χώρο. 




Από την πολύχρωμη χειμερινή συλλογή μας άρεσαν πολύ τα πλεκτά, τα πολύ οικονομικά T-shirts, οι τσάντες με ιαπωνικά γράμματα, τα τζιν με τέλεια εφαρμογή και βέβαια οι πολύ κουλ θήκες για i-phone και i-pad! Η αφορμή για τη δημιουργία του βρετανικού Superdry ήταν ένα ταξίδι στο Τόκυο πριν από μερικά χρόνια. Η παρέα που το ξεκίνησε εντυπωσιάστηκε από τα ιαπωνικά γραφικά και σε συνδυασμό με vintage αμερικάνικα κομμάτια δημιούργηsαν ένα πολύ αντρεπτικό brand.

Tο νέο κατάστημα Superdry στο The Mall επισκέφτηκε εκείνη την ημέρα και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, καθώς είναι γνωστή η προτίμησή του στο βρετανικό brand. Ο ίδιος, πάντα χαμογελαστός, συζήτησε με τους fans του και υπέγραψε αυτόγραφα!




Το νέο κατάστημα Superdry, στον 1ο όροφο του The Mall, αναπτύσσεται σε 130 τ.μ. και διαθέτει όλη τη συλλογή Superdry. 

Αναδημοσίευση από: missbloom.gr

1 σχόλια:

I rеally like yоur blog.. vеry niсe colorѕ & theme.

Did yоu cгeate this webѕite yourѕelf or did you hire someone to do it
for you? Plz гeрly as Ι'm looking to construct my own blog and would like to find out where u got this from. thanks a lot

Stop by my web-site - easy beginner guitar lessons
Also see my web page: beginner guitar playing

Δημοσίευση σχολίου

Λατρεύουμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Ό,τι αφορά τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη, βρίσκεται εδώ!