English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

19.8.10

Νέο εξοχικό στην Κύπρο





Αποδράσεις στον Πρωταρά θα πραγματοποιεί συχνότερα πια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, που στην ακίνητη περιουσία του πρόσθεσε μια ακόμα κατοικία στην όμορφη περιοχή της Κύπρου, την οποία σχεδόν αγκαλιάζει το κύμα. Ο τραγουδιστής μετά την αγορά του σπιτιού του στη Σαντορίνη, αγόρασε με κάθε μυστικότητα και προσεκτικές κινήσεις κατοικία στον Πρωταρά, ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα καλοκαιρινά θέρετρα της Κύπρου. Ο τραγουδιστής επέλεξε ένα σπίτι, που ακόμη όμως βρίσκεται υπό κατασκευή. Παρ’ όλα αυτά, αν και ήδη το κτίριο φαίνεται ότι είναι άνετο και έχει όμορφους χώρους, το κύριο στοιχείο που κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις είναι η θέα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στον πεζόδρομο του Πρωταρά, πίσω από το εστιατόριο Yianna Marie, τοποθεσία με πολλά προνόμια, όπου ο καλλιτέχνης θα απολαμβάνει ανέμελα το χρόνο του μακριά από τα φώτα, που συνειδητά αποφεύγει, σε ένα πολύ ζεστό σκηνικό.
Η κατοικία, που μέσα στους επόμενους μήνες φαίνεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί, απαρτίζεται από τρία υπνοδωμάτια μέσα σε 115 συνολικά τετραγωνικά μέτρα, χώρος αρκετά ευρύχωρος για έναν εργένη, που θέλει να φιλοξενεί και καλεσμένους. Η μικρή βεράντα που διαθέτει οδηγεί κατευθείαν στη θάλασσα. Η κατοικία αποτελεί μέρος ενός συγκροτήματος σπιτιών που βρίσκονται επίσης υπό ανέγερση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η αξία του ακουμπά το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Πηγή: sigma live, gossip - tv.gr

3 σχόλια:

Twra to mathate eseis??????axaxaxaxaxax to dimosieuma einai paliooooo!!!!edw kai kapoious mines!eleoc

Το γνωρίζουμε. Εάν ανατρέξεις στο Μάρτιο μήνα, στις παλαιότερες αναρτήσεις μας, θα το δεις και εκεί. Και για να σε διευκολύνουμε:
http://latrevoumemx.blogspot.com/2010/03/blog-post.html

kala sou eipan re... epeidh dld to ksanadhmosieusane paei na pei oti den to 3erane? k an 8es na 3ereis ama mpeis sto gossip-tv.gr stin kathgoria celebrities kai vreis ton mx, 8a deis oti twra evgale to gossip-tv thn dhmosieush.... Mhn kathgoreis tin omada edw... prepei na simvadizoun kapoia pragmata...to vgalane to martio to vgalane kai twra... mhn deite kati 'kako' amesws na tous fate!


http://www.gossip-tv.gr/story/51827/mikhales-khatzegiannes-kai-allo-palati-se-kosmopolitiko-theretro-tes-kuprou des ligo

Δημοσίευση σχολίου

Λατρεύουμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Ό,τι αφορά τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη, βρίσκεται εδώ!