English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

19.8.10

Αιφνιδιαστική αναβολή η συναυλία στην Κερατέα;



Χωρίς επαρκείς εξηγήσεις αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Κερατέα.


Από την πλευρά των διοργανωτών, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει επίσημη αιτιολογία, ειπώθηκε ότι ο Χατζηγιάννης έπαθε αφωνία λόγω των αλλεπάλληλων συναυλιών για την προώθηση και των νέων τραγουδιών του. Κάποιοι άλλοι που γνωρίζουν πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του καλλιτέχνη έμαθαν ότι τελικά επρόκειτο για γαστρεντερίτιδα μελλών του συγκροτήματος αλλά ίσως και του ίδιου του Χατζηγιάννη.

Το βέβαιο πάντως είναι ότι για την ξαφνική αναβολή της συναυλίας δεν ενημερώθηκαν εκατοντάδες θαυμαστές του που πήραν εισιτήρια και αναμένεται ένταση στο χώρο της συναυλίας όταν θα αρχίσουν να συρρέουν κατά ομάδες και παντελώς ανυποψίαστοι για την αναβολή.


πηγή δημοσίευσης: tro-ma-ktiko.blogspot.com


Ας ευχηθούμε περαστικά στον Μιχάλη Χατζηγιάννη και ας ελπίσουμε πως θα μάθουμε τι πραγματικά συνέβη και αναβλήθηκε η συναυλία.

2 σχόλια:

eiste oi 1oi p anaferate to sigkekrimeno gegonos... Den to eida kapou allou... pantws sugxarhthria dioti akoma kai an den einai toso 8etiko pros thn meria tou mixalaki mas eseis mas enhmerwnete apo ka8e pleura! :)
mixali m dn pirazi... perimenoume liges meres akoma!!!

Stis 23 Augoustou 8a ginotan i sinavlia stin Rodo alla akirwthike :/ mipws 3erete an 8a ginei kapoia alli mera?

Δημοσίευση σχολίου

Λατρεύουμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Ό,τι αφορά τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη, βρίσκεται εδώ!