English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

1.11.12

Μιχάλης Χατζηγιάννης: "Είναι η πιο ανατρεπτική συνεργασία που έκανα ποτέ"

Αέρας ανανέωσης φύσηξε στην Ακτή Πειραιώς χάρη στη συνεργασία του Σάκη Μπουλά και του Γιάννη Ζουγανέλη μαζί με το Μιχάλη Χατζηγιάννη, που το φετινό χειμώνα θα είναι το “τρίτο πρόσωπο” στη σχέση τους.

 Ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Σάκης Μπουλάς, ύστερα από 5 χρόνια στη μουσική σκηνή της Πειραιώς, κάνουν τη διαφορά και φιλοξενούν το πιο αξιόλογο και σημαντικό εκπρόσωπο της νέας γενιάς.

Το tralala.gr βρέθηκε στην παρουσίαση της μουσικής παράστασης που έχουν ετοιμάσει και ονομάζεται «Ο Καλός, ο Κακός κι ο Άσχημος». Στην συνέντευξη τύπου, ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Σάκης Μπουλάς μας μίλησαν από καρδιάς και μας εκμυστηρεύτηκαν πως είχαν ξεχάσει λίγο την τρέλα που κουβαλούσαν παλιά και πως μετά από τα 5 χρόνια θητείας τους στην Ακτή Πειραιώς, ένιωσαν την ανάγκη της αλλαγής. 



Και επειδή σε καλλιτέχνες τέτοιου βεληνεκούς δεν αρμόζει να “βαλτώνουν”, παρά μόνο να είναι δημιουργικοί, έψαξαν και έκαναν την καινοτομία. Μια νέα πηγή έμπνευσης και ένας νέος αέρας, αυτός της ανανέωσης, ήρθε για να τους πάει ένα βήμα παρακάτω. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο “Βενιαμίν” της παρέας, ήρθε και έφερε την αλλαγή που αναζητούσαν, κάνοντας αυτή τη συνεργασία μοναδική και πιο ανατρεπτική από ποτέ. 

Μπορεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης να μην μας έχει συνηθίσει σε συνεργασίες τόσα χρόνια, ωστόσο φέτος, μαζί με το Σάκη Μπουλά και το Γιάννη Ζουγανέλη, κάνει μια πρόταση. Τρεις ολοκληρωμένοι καλλιτέχνες, με διαφορετικούς χαρακτήρες, μεταδίδουν ο ένας στον άλλο τις δικές του αξίες και οπτικές, και όλα αυτά συναντιούνται μέσα από τη μουσική που είναι η μεγάλη αγάπη και των τριών. Πρόκειται για την πιο ανατρεπτική συνεργασία που συνέβη ποτέ στη καριέρα των τριών. 

Ο Σάκης Μπουλάς και ο Γιάννης Ζουγανέλης καλούνται να συνεργαστούν με έναν αμιγώς τραγουδιστή και τραγουδοποιό, ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα συμμετέχει, πέρα από το τραγουδιστικό, και στο θεατρικό κομμάτι της παράστασης. Αυτό σημαίνει πως θα τον δούμε να αυτοσαρκάζεται και να εκτίθεται όπως ποτέ παλιά. Και από ότι μάθαμε τα καταφέρνει! Ο Γιάννης Ζουγανέλης μας μαρτύρησε πως είναι και πολύ ηθοποιός και η απόδειξη είναι ότι υποδύεται ανέλπιστα καλά τον Κύπριο.(!)

Διαβάστε το πλήρες φωτορεπορτάζ εδώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Λατρεύουμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Ό,τι αφορά τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη, βρίσκεται εδώ!