English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

1.11.12

O Mιχάλης Χατζηγιάννης μιλάει στην Ελένη για την "Ακτή" και τη Ζέτα Μακρυπούλια

Στις πρόβες της παράστασης βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μεταξύ άλλων μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια καθώς και για το τι φοβάται σε αυτό τον πολύ δυνατό έρωτα που βιώνει με την παρουσιάστρια. 

 «Εύχομαι η αληθινή και ειλικρινής αγάπη να κρατήσει για πάντα. Νιώθω πολύ όμορφα και νομίζω ότι αποτυπώνεται σε όλες τις πτυχές της ζωής μου, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο τραγουδιστής είναι φανερά αδυνατισμένος, ανανεωμένος και δείχνει ευτυχισμένος. 

Τι κάνει για να κρατιέται σε φόρμα;

 «Κάνω γυμναστική γιατί παίρνω εύκολα βάρος. Κατά τη διάρκεια των προβών παρασύρομαι και κάνω ατασθαλίες», εξήγησε. Όσο για αυτή την ετερόκλιτη συνεργασία με Ζουγανέλη – Μπουλά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πιστεύει ότι: «Αυτά που φαινομενικά φαίνονται ετερώνυμα και ετερόκλητα στην ουσία έχουν πολλές ομοιότητες και ταιριάζουν καλύτερα από οτιδήποτε άλλο και λειτουργούν πολύ αρμονικά».

Ο τραγουδιστής όμως μίλησε και για τις φοβίες του! Υπάρχει κάτι που τον τρομάζει; «Αυτό που ζεις και βιώνεις θα πάψει να υπάρχει την επόμενη ήμερα, το επόμενο λεπτό. Θέλω να κρατήσει και να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο», είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σκεπτόμενος την ιδέα του... τέλους!




Πηγή: Gossip-tv.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Λατρεύουμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Ό,τι αφορά τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη, βρίσκεται εδώ!