English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

1.11.12

Γιάννης Ζουγανέλης: " Τον Μιχάλη τον κούμπωσε η κοινωνία"

Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης ο οποίος μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα. Ο ηθοποιός και τραγουδιστής πρωταγωνιστεί για ακόμη μια φορά στη θεατρική παράσταση «Η ερωτική ζωή του κυρίου και της κυρίας Παπαχαραλάμπους», που στην ουσία το έργο έχει ενσωματώσει όλα αυτά τα οποία έχουν συμβεί όλο αυτόν τον καιρό στη Ελλάδα ενώ παράλληλα εμφανίζεται και στην «Ακτή Πειραιώς» μαζί με τον Σάκη Μπουλά τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τον Γιώργο Μάγκα, τον Τζόνυ Βαβούρα, την Βαλάντω Τρύφωνος και άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες στην παράσταση «Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος». 

Το ιδιαίτερο σε αυτή την παράσταση είναι η συμμετοχή του Μιχάλη Χατζηγιάννη δεδομένου ότι μέχρι τώρα δεν είναι γνωστός ούτε για το χιούμορ του ούτε για το πόσο δεκτικός είναι στη σάτιρα και τον αυτοσαρκασμό. Για αυτή τη συνεργασία λοιπόν μίλησε, μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο καλλιτέχνης δήλωσε πως στην αρχή ήταν κι εκείνος διστακτικός αλλά τον ιντρίγκαρε η διαφορετικότητα και πως πράγματι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει μια συστολή αλλά αυτό είναι και το ωραίο. 

«Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι κουμπωμένος αλλά τον κούμπωσε η κοινωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζουγανέλης εξηγώντας πως ο τραγουδιστής έκανε το μεγάλο «μπαμ» σε πολύ μικρή ηλικία και έπεσαν τα μέσα «επάνω» του να τον κατασπαράξουν. Ο Γιάννης Ζουγανέλης μάλιστα έκανε πλάκα στην παρουσιάστρια όσον αφορά στην επιβολή της Βαλάντως Τρύφωνος από το Χατζηγιάννη καθώς της ανέφερε τους υπόλοιπους καλλιτέχνες της παράστασης. 

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν ενθουσιασμένη από όσα άκουγε και ζήτησε από τον καλεσμένο της να την αφήσει να παρευρεθεί σε μια πρόβα. 

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης για το Μιχάλη Χατζηγιάννη καθώς και πρόβες από την παράσταση στα βίντεο που ακολουθούν:






Πηγή: Gossip-tv.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Λατρεύουμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Ό,τι αφορά τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη, βρίσκεται εδώ!