English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

11.11.12

Μιχάλης Χατζηγιάννης: "Πάντα βρίσκουμε προσωπικό χρόνο με τη Ζέτα'

Όσο περνάει ο καιρός ο Μιχάλης Χατζηγιάννης «ανοίγεται» περισσότερο όσον αφορά στη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ο τραγουδιστής έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της αγαπημένης του, στη θεατρική πρεμιέρα της παράστασης «Τα βαφτίσια» και αποκάλυψε πως το ωραιότερο δώρο στη γιορτή του ήταν το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τη Ζέτα. «11:59 πήρα τηλέφωνο από τη Ζέτα για τα "Χρόνια Πολλά"», είπε χαρακτηριστικά. 

Όσο για το πώς του φάνηκε η καλή του στην παράσταση είπε: «Εκτέλεσε αυτό που είχε να κάνει σχεδόν άψογα!». Αν και όπως συμπλήρωσε: «Οι κορυφαίες στιγμές της Ζέτας, εκεί που εκτονώνει τη δυναμική της, είναι σαν παρουσιάστρια στην τηλεόραση και σε κάποιες ταινίες που πιστεύω ότι της ταιριάζουν πάρα πολύ». 

Όταν οι δημοσιογράφοι είπαν στο Μιχάλη Χατζηγιάννη πως πλέον η Ζέτα είναι πολυάσχολη και πιθανόν δεν υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή εκείνος με χιούμορ δήλωσε: «Είμαι κι εγώ πολυάσχολος. Δεν είμαι ο άντρας του σπιτιού, με την έννοια ότι δεν κάθομαι και πολύ στο σπίτι! Δουλεύουμε πολύ και οι δυο, αλλά πάντα βρίσκουμε προσωπικό χρόνο». 


Δείτε το απόσπασμα
 

Πηγή: Gossip-tv.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Λατρεύουμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Ό,τι αφορά τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη, βρίσκεται εδώ!